Tämä on HEVIÄ!


Se millainen kuva eli käsitys sinulla on itsestäsi määrää sen miten toimit ja se miten toimit ratkaisee saamasi tuloksen. Jos haluat parempia tuloksia, sinun pitää toimia toisin ja jotta voit toimia toisin, sinun käsityksesi itsestäsi toimijana pitää olla uuden toiminnan mukainen. Kaava näyttää tältä:
OMA KUVA-> TOIMINTA-> TULOS
Kun sinun käsityksesi itsestäsi muuttuu, muuttuvat tulokset.

Tämä on mentaalivalmennuksen raskasta sarjaa. Kun opit tämän, et tarvitse muuta. Toisaalta kaikki, jotka ovat oppineet tämän, haluavat ehdottomasti kaikki loputkin työkalut.

Oma kuva on yksi haastavimmista asioista tunnistaa. Olemme kovin herkkiä selittämään käytöstämme jollain ulkoisella olosuhteella sen sijaan, että näkisimme toimivamme oman mallimme mukaisesti. Kun haluat päästä selville omasta kuvastasi, aloita tunnistamalla toistuvia tapojasi ja pinttyneitä mielipiteitäsi. Yritä saada itsesi kiinni perustelemasta jotain tekemistäsi toiselle ihmiselle tai itsellesi. Koko työkenttä on arkipäivissä, ei missään erityistilanteessa. Ja sitten kun olet riittävän tosissasi, katso itseäsi seisomassa edessäsi ja kerro mitä näet. Heviä!