Tavoitekuva aktivoi sinut toimimaan!


Tavoite saavutettu!
Kuvittele normaali arkipäivä. Edessä on ihan tavallinen tilanne ja sinun pitää päättää miten etenet. Teet valinnan, etkä välttämättä edes tiedosta koko asiaa. Sinulla on koko ajan lukemattomia valinnanmahdollisuuksia ja silti sinusta tuntuu kuin etenisit ilman sen kummenpia päätöksiä.

Me kaikki "ohjelmoimme" itseämme koko ajan. Totena pitämämme asiat vahvistuvat, käsityksemme oikeasta ja väärästä on aivan selvä, tutut asiat ovat elämämme sisältö. Me teemme kaikki valintamme tämän "ohjelmoinnin" perusteella.

Urheilijana haluat saavuttaa jotain poikkeuksellista. Tarvitset vahvan, kirkkaan, selkeän, innostavan ja ennen kaikkea itsellesi uskottavan tavoitekuvan ohittaaksesi oman ohjelmointisi. Joudut syöttämään itsellesi uuden koodin keskelle vanhaa "totuutta". Tarvitaan erittäin vahva kuva, jotta jatkossa tehtävät päätökset ja valinnat tulee tehtyä tämän uuden koodin perusteella.

Hyvässä tavoitekuvassa näet maailmasi sellaisena kuin se parhaimmillaan sinulle on sen jälkeen kun olet saavuttanut tavoitteesi. Muista, että tavoitteeseen saattaa olla monta reittiä. Ei kannata lukita yhtä ainoata polkua vaan pidä erilaisia reittejä mahdollisina.

Hyvä tavoitekuva lisää tahdonvoimaa, helpottaa uusien toimintamallien omaksumista ja saa sinut lenkille vesisateessa.