Tunnistatko itsesi?

Tämän kesän villitys: testit ovat määritelleet sinut todennäköisesti hyvin mielenkiintoiseksi
persoonaksi. Testit ovat hauskoja ja saattaa niissä olla totta se toinen puoli. Nyt haastan sinut tunnistamaan itsessäsi ominaisuuden, jolla todellakin on merkitystä läpi koko elämäsi. Tämä taipumus vaikuttaa ammatinvalintaasi ja siihen kuinka ammatissasi viihdyt. Käytät tätä ominaisuutta joka päivä ja kaikilla elämän alueilla. Tämä saattaa olla syy, miksi jotkut ihmiset tuntuvat epämiellyttäviltä tai rasittavilta.

Mihin sijoitut tällä akselilla: ASIAT_________________________IHMISET

Kun sinulle kerrotaan tilaisuudesta, johon et itse osallistunut, kiinnostaako sinua ketä oli paikalla vai haluatko tietää, mitä siellä tehtiin tai puhuttiin?
Sinulle kerrotaan muutoksista. Alatko pohtimaan miten tilanne vaikuttaa ihmisiin vai miten asiat hoidetaan jatkossa?
Asiatyyppi-lääkäri saattaa huutaa: "seuraava nilkka sisään!" Ihmistyyppi-insinööri kantaa vastuuta työilmapiiristä ja haluaa tietää enemmän asiakkaasta, jotta työlle saadaan "kasvot".

Jos olet ollut vastakkaisen tyypin koulutuksessa tai valmennuksessa, et ehkä tunne saaneesi riittävästi vastakaikua ja koulutuksen antikin on saattanut tuntua vähäiseltä. Samaa tyyppiä olevan ihmisen kanssa juttu tuntuu luistavan kuin itsestään.